Stage bij YA

Join Us

Young Amsterdam is op zoek naar een: Hbo-stagiaire
(jongerenparticipatiecoach)

Ben jij zelfstandig, sociaal maatschappelijk betrokken en houd jij van werken met de doelgroep jongeren? Ben jij creatief en houd jij van uitdagingen? Dan is stagelopen bij Young Amsterdam iets voor jou!!

Het team van Young Amsterdam bestaat voornamelijk alleen uit jongeren/Young professionals die verschillende programma’s voor en door jongeren laten opzetten en uitvoeren. Programma’s gaan vaak over thema’s en onderwerpen die jongeren zelf belangrijk vinden. Young Amsterdam is een organisatie die graag wil blijven ontwikkelen en staan altijd open voor verandering. Ook als het gaat om de stem van jongeren proberen wij daar op welk manier dan ook een bijdrage te leveren. Wij zijn daarom ook betrokken en actief op het gebied van het vertegenwoordigen van de stem van de Amsterdamse jongeren. Dit gebeurt zowel stedelijk als landelijk.

Lees hier meer over deze functie: vacature Stage HBO.

Haal het beste uit jezelf en meld je aan om stage te lopen bij YA!

Young Amsterdam is een actief jongerenplatform in Amsterdam. Het platform is er voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar uit Amsterdam. Het platform biedt mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en anderen te inspireren. Zo kun je meehelpen programma’s te organiseren over thema’s die jij zelf belangrijk vindt zoals politiek, huisvesting, werkgelegenheid en talentontwikkeling.

Ben jij nieuwsgierig naar de projecten van Young Amsterdam? En wil jij daar zelf actief een bijdrage aan leveren? Young Amsterdam komt graag in contact met enthousiaste doorzetters, creatievelingen en ambitieuze stagiaires of vrijwilligers zoals jij.

Kun je niet wachten om jouw skills in te zetten en deze verder te ontwikkelen? Stuur een korte motivatie naar stage@youngamsterdam.nl/ info@youngamsterdam.nl of vul het onderstaande formulier in. En wie weet word jij onze nieuwe collega.

Solliciteer nu en stuur ons jouw motivatie

  Solliciteer nu en stuur ons jouw motivatie

   “Ik vind het geweldig dat young Amsterdam ons jongeren echt een stem geeft.”

   Rachid | Vrijwilliger

   Blijf up to date

   Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Blijf up to date

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief